FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM + ADD MEG


Hverdag

DE FØRSTE SKOENE


God kveld, dere♥ Lille S er allerede i seng og i drømmeland etter at hun har vært en times tid tidlig ute når det kommer til dagens lurer og var dermed kjempe trøtt allerede i fem-tiden, så her krysser vi bare fingrene for at hun sover gjennom hele natten til tross for at hun la seg litt tidligere enn vanlig.

I dag har vi i motsetning til de siste dagene fått vært ute å luftet oss litt. Vi har blant annet trillet bort til mine foreldre hvor vi satt litt før vi ble med mamma ned til byen for å finne sko til S og meg som vi skal ha til bryllupet. Nå har det seg slik at det ikke lenger er noen brudesalonger her i byen, så vi måtte bare se hva de hadde i de vanlige skobutikkene her, og der var det ikke så mye som egnet seg sammen med en brudekjole kan man vel si. Takk og lov for at vi enda har noen uker på oss sier jeg bare! Sko til S fant vi da, så de var hun så heldig at hun fikk av mamma/mormor og pappa/bestefar, og selv om de ikke er direkte "pensko" så kan hun fint bruke de til sin kjole samtidig som at hun får det behagelig, og det er viktig!

Vi var utrolig spent på hvordan hun kom til å gå med gåvognen sin med skoene da ettersom vi tenker å dekorere vognen sånn at hun faktisk kan gå selv som brudepike i august. Man kunne ikke se forskjell i det hele tatt, og hun tuslet og gikk rundt her som vanlig, blid og fornøyd - bare med sko, så det tror jeg ikke kommer til å bli noe problem i det hele tatt. Den fine lille jenta vår♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 11.07.2017 Klokken: 20:17 ♥

krist.in

Skrevet: 11.07.2017, 22:37

så herlige sko <3

livetmitt93

Skrevet: 12.07.2017, 10:29

søte:)

Victoria Grøtting

Skrevet: 19.07.2017, 01:25

Så fine sommersko! Så søte små og ikke minst sommerlig.


Kategorier

Arkiv

hits