FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM + ADD MEG


Hverdag

DET VAR DA VI INNSÅ DET


Det har vært kjempe fint vær i dag, og det været, det har mye å si. Vi er stort sett alltid ute om været er bra, og i dag var absolutt ikke et unntak og vi pakket derfor med oss alt vi trengte, satte S i vognen og begynte å trille mot byen. Aleksander har jo fri i litt over en uke til, så han var så klart med han også. Vi skulle blant annet ned for å levere et vigsel-skjema til kirken, og sjekke ut hva det var å se i byen siden vi likevel var i nærheten. Er handelens dag/nattåpent her i Sandefjord, så det var med andre ord mye salg og tilbud, ulike boder og folk, ikke minst. Vi hadde avtalt å møte besteforeldrene mine der nede før vi dro, så da ble det litt kikking og shopping sammen med de, oog en tidlig, men deilig pizzamiddag fra Peppes. Det var koselig det!

Rett etter at vi hadde fått bestilt pizza kom servitøren tilbake med tusjer og en aktivitetsbok til S, og det var da vi virkelig fikk innse hvor stor hun faktisk har blitt! At hun fikk noe å holde seg opptatt med ved bordet, akkurat sånn som de andre store barna fikk, haha! Tusjene ble riktignok stående urørt, men aktivitetsboken hun fikk hadde hun det derimot veldig morsomt med.

Veldig mette, og veldig varme bestemte vi oss for å heller ta bussen hjem fremfor å gå. Solen stekte og vi fant ut at det beste for alle tre var å komme oss fort hjem til det litt mer svale hjemmet vårt. Ser faktisk at det er kommet en fin V-skille etter kjolen min hos meg her og, og den matcher nok sikkert kjempefint til brudekjolen min i august, hah, fader altså. Snakker om bryllup, må komme meg ut i stua så vi får danset. Øvelse trengs, og tiden begynner å bli knapp!


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 20.07.2017 Klokken: 21:54 ♥

livetmitt93

Skrevet: 20.07.2017, 23:05

Kos:)


Kategorier

Arkiv

hits