FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM + ADD MEG


Hverdag

"ALENEMAMMA" I ET DØGN


Hei dere! Må si dette har vært en annerledes helg enn hva vi er vant med, for Aleksander har nemlig vært i Kragerø med to kompiser fra lørdag formiddag og frem til i dag ettermiddag. Jeg har derfor vært "alenemamma" i litt over et døgn, og selv om vi trives aller best med å ha han her hjemme, så har vi storkost oss alene vi jentene og!

Slapp å sove alene i tillegg, for da S våknet i natt tok jeg henne bare over i sengen sammen med meg og der sov vi videre som steiner begge to, haha. Tidlig oppe var vi likevel, fikk i oss frokost og ordnet oss før vi kom oss ut i finværet. Vi endte til slutt opp hos foreldrene mine og ikke mange timene senere kom også Aleksander. Hun lille smilte som en sol da hun så pappaen sin komme ut av bilen, så han har uten tvil vært savnet av oss begge! Det føles ut som han har vært borte i flere dager, og ikke "bare" dette ene døgnet, så det er virkelig deilig å ha han hjemme igjen nå♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 23.07.2017 Klokken: 21:37 ♥

Katharina

Skrevet: 24.07.2017, 10:42

Kjenner til den følelsen av å være ''alenemamma'' nån timer eller ett døgn. Men samtidig er det litt godt også, men man merker fort at man er avhengig av å være to :)

Men man koser seg alltid, å man har muligheten til å få all kosen den lille gir alene :P Så er jo litt positivt å være alene en stund også :)

Håper dere får en fin sommer videre <3

livetmitt93

Skrevet: 24.07.2017, 11:11

<3

Victoria Grøtting

Skrevet: 25.07.2017, 01:26

Så fine bilder! Hørtes ut som dere har koset dere mye sammen men alltid godt å se pappaen sin igjen!


Kategorier

Arkiv

hits