FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM + ADD MEG


Bryllup

ET HELT PERFEKT BRYLLUP


Det blir en ganske sen oppdatering i dag, men som de fleste sikkert har fått med seg giftet vi oss i går (lørdag, siden klokken er over tolv) og vi var naturligvis veldig opptatt hele dagen og kvelden, og har vært slitne samt hatt en del å drive med nå i dag med blant annet få orden i alle gavene vi fikk. Jeg drakk ikke noe som helst som inneholdt alkohol i går, nettopp fordi jeg ikke liker- eller vil drikke, men tror likevel jeg var den som endte opp dårligst i formen av alle akkurat i dag, haha. Jeg var jo så nervøs døgnet før bryllupet og sov ikke mer enn kanskje litt over to timer natt til den store dagen, så var nok en liten kombinasjon av nervøsitet, spenning og litt søvnmangel som ga den voldsomme hodepinen som igjen resulterte til litt kvalme, men nok om det!

Vi kunne ikke drømt om noe bedre bryllup, dagen var helt fantastisk og vi kan vel tørre å si at bryllupet ble helt perfekt! Jeg var som sagt veldig nervøs og følte meg altså så dårlig til tider på grunn av det at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, men sånn cirka halvveis opp kirkegulvet ga mye seg og det gikk mye bedre, heldigvis. Morsomt er det i ettertid at de tingene jeg var mest nervøs over, er de tingene jeg ser på som noe av det beste med dagen akkurat nå, haha. Det er som de sa oppe i frisørsalongen, jeg var nervøs da, men når ting virkelig var i gang ville man bare at tiden skulle stoppe opp litt fordi timene kom til å fly så fort.

Etter flere timer hos frisøren hentet pappa forloveren min og meg, og kirken stod for tur. Idet bilen stoppet og vi skulle ut kjente jeg tårene presse på allerede, haha, og det ble ikke akkurat noe bedre da dørene åpnet seg og jeg fikk se min kjekke, kommende mann så fin som han var akkurat den dagen (han er jo fin ellers og, men dere skjønner hva jeg mener). Vielsen ble så utrolig fin da det var leid inn en til å spille trompet med organisten, og en dame med en fantastisk flott stemme som sang "from this moment" og en sang besteforeldrene mine hadde avtalt med henne at hun skulle synge. Utrolig fint ble det i alle fall! Fotograferingen gikk fint, ikke sol, men ikke regn som med andre ord er midt i blinken, så det blir spennende å se hvordan de ble. Så kom vi oss til lokalet hvor vi det var masse deilig mat og kaker, fin musikk, fine mennesker, taler og dans. Vår dans har vi fått så utrolig mange fine tilbakemeldinger på, vi imponerte visst flere og det var nok ingen som hadde forventet at vi skulle danse slik vi gjorde. Moro var det!

Stefaren til Aleksander filmet en del fra bryllupet, så skal redigere og sette sammen litt klipp en av de neste dagene, så det skal virkelig bli en koselig jobb. Ville vel heeelst startet i dag, men det er allerede alt for sent, så nå er det sengen som står for tur her! Jeg klarte bare ikke vente å fortelle om dagen, men har dessverre ikke allverdens bilder å dele akkurat nå, men det kommer!

Natta, sov godt!♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 07.08.2017 Klokken: 00:42 ♥

livetmitt93

Skrevet: 07.08.2017, 10:29

gratulerer :)

Simona, 20år, mammatils

Skrevet: 07.08.2017, 12:32

livetmitt93: Tusen takk!:)

Mia

Skrevet: 07.08.2017, 17:07

Å, gratulerer! Høres kjempe flott ut!

Simona, 20år, mammatils

Skrevet: 07.08.2017, 20:51

Mia: Takk!<3


Kategorier

Arkiv

hits