FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM + ADD MEG


Hverdag

NOK ET KAOS-ROT


Timene i dag har virkelig flydd fra oss, og nå sitter vi her og er ganske slitne etter en lang dag. Turen til IKEA gikk kjempe fint, litt utålmodige og travle mennesker der borte riktignok, haha, det var blant annet noen der som mente at alle foran dem i vareleveringen var amøber som måtte skjønne at andre også skulle hente ting der. Stakkars folk sier jeg bare, og litt stakkars oss som var bak dem som måtte høre all den klagingen. Neida. Joda.

Vi fikk i alle fall med oss NESTEN alt vi skulle ha, så vi sa oss fornøyd med det og kjørte hjemover. På veien hjem fikk jeg snakket med mamma og pappa som sa de kunne ha S i noen timer ekstra, hun var så blid og fornøyd uansett, så da vi kom hjem kastet vi oss rundt her i nok et kaos-rot for å få det meste i orden til vi skulle hente henne klokken syv. Åh, så utrolig fint det var å se henne igjen, og klemmene hun gir er jo de deiligste i hele verden! Nå som godjenta er i seng blir det å fortsette litt her sånn at vi blir ferdig før vi skal legge oss så alt er klart til i morgen♥

Litt lite bilder har det blitt de siste innleggene, inkludert dette, men i morgen kommer før- og etter bilder av soverommet, og må si at det er en ganske stor forandring til tross for at det ikke er sånn kjempe masse som er byttet ut/satt inn. Gleder meg i alle fall til å vise frem!


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 12.08.2017 Klokken: 22:09 ♥


Kategorier

Arkiv

hits