Forsiden Profil Instagram Facebook

DET SKJER SÅ SJELDEN

I midten av august tok S sine første skritt, og siden den gang har hun bare gått mer og mer. Nå, snart en måned senere tusler hun rundt overalt og foretrekker heller å gå fremfor å krabbe, og har dessuten blitt både stødig og rask. Hun kommer gående etter meg hvor enn jeg går, og det er selvfølgelig kjempe moro og ikke minst koselig, men når jeg i dag samtidig hadde litt husarbeid jeg måtte få unnagjort fikk jeg så dårlig samvittighet selv om hun ikke nødvendigvis kjedet seg noe særlig, så jeg ringte mamma og spurte om hun ville ha S i noen timer. Det skjer så sjelden at jeg spør om noen vil passe henne at jeg kan telle antall ganger på en hånd. Jeg trives rett og slett best med S sammen med meg.

Mamma kom uansett å hentet lillegull, og de to hadde kost seg med både tur til byen og besøk hos besteforeldrene mine så vidt jeg vet. Ble ringt med video mens de var borte da, og så glad som S var da hun så meg har jeg nok aldri sett før og jeg kan tenke meg at det kanskje er fordi vi så og si aldri er borte fra hverandre. Åå, det var så utrolig deilig å få henne hjem igjen med alle gjøremål unnagjort og med masse tid til lek og kos med den beste jenta jeg vet om♥

  • 07.09.2017 // 21:20
  • I kategorien: Familie


Simona, 20år, mammatils

Simona, 20år, mammatils

20, Sandefjord

Mitt navn er Simona, er 20år og kommer fra Sandefjord. Gift med Aleksander og sammen har vi en datter som er født i 2016.

Kategorier

Arkiv

hits