17.10.2017

Alenetid med verdens beste


For meg som ikke har lappen, er været helt avgjørende for hva som kommer til å skje hver dag. Er det fint vær blir det ofte en trilletur eller at vi bare er ute, og er det dårlig vær blir vi bare hjemme og holder oss inne. Sistnevnte er slik dagen har vært i dag, men fordelen da er jo at det alltid blir seende ekstra rent og pent ut her hjemme disse dagene, haha.

Aleksander jobber overtid så det har vært og er bare oss jentene hjemme, men vi har virkelig storkost oss inne i varmen med frukt og film, masse lek, vi har malt, spist deilig middag, vi har badet (begge to ja, siden hun plasker vannet rundt) og bare kost oss sammen. Har overraskende nok rukket å vaske og rydde en del og, og det merkes godt i kroppen at det ikke har vært mye tid til å sitte stille i dag.

Nå er i alle fall lillegull i seng og Aleksander sendte akkurat melding om at han kjører fra jobben nå, så da er det bare for meg å lage meg litt kveldsmat, se en episode av vampire diaries før det er leggetid for oss voksne og.

08.10.2017

En perfekt avslutning på uken


Siden Aleksander har jobbet en del overtid de siste ukene er det ekstra godt med helg hvor vi kan tilbringe masse tid sammen som familie, og det er litt derfor jeg heller ikke har blogget de siste dagene. Vi har blant annet vært masse ute i det fine været både i går og i dag, og det har virkelig vært fint, og det har vært en perfekt avslutning på uken.

I går var vi blant annet i bøkeskogen i Larvik. Det er så fint der, og hun lille synes det var kjempe morsomt å traske rundt i spøtt løv, se andre mennesker, spesielt andre mennesker som gikk tur med hund. Det var derfor lite populært når vi skulle vende snutene hjemover for å si det sånn. I dag derimot har vi bare vært i området her. Vi gikk bort til en barneskole med masse lekeapparater som er cirka femten minutter unna å gå, så da fikk vi oss litt mosjon og. Der fikk hun igjen vandre rundt og undersøke samt at vi klatret (dvs hun satt på armen min mens jeg kom meg opp på et av apparatene) for å komme oss til skliene, skliene som ble en klar favoritt. Dere kan tro jeg var varm etterpå!

Vi har med andre ord hatt to kjempe fine dager sammen hvor vi har fått vært mye ute i sol og frisk luft. Nå har hun lille lekt litt alene og løper rundt her nå og sier «heeeeeei mamma», så nå skal vi leke litt mer sammen før vi begynner med kveldsstellet her. Håper dere også har hatt en fin helg!

Les mer i arkivet » Oktober 2017
hits