FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM + ADD MEG


Hverdag

SOVEROMMET FØR OG ETTER


Jeg tør ikke garantere at bloggingen blir like "bra" som den har vært de siste dagene eller at bildene skal bli de beste, men jeg må si jeg er fornøyd med å ha fått blogget såpass mye som jeg har gjort. Det er i alle fall en forbedring og et skritt i riktig retning.

---

I natt har vi sovet som steiner begge to! Om det er soverommet som føles mer som et soverom eller om det er fordi vi rett og slett var veldig slitne etter en lang dag med mye bæring, rydding og vasking, det er jeg faktisk litt usikker på. Sistnevnte gir jo mest mening, men har man hatt et rom som ikke ser ut i måneskinn skal jeg love dere at det har en del å si det også. Vi har som sagt ikke allverdens med plass her vi bor nå og har verken bod eller loft å oppbevare ting på, så da ble vårt soverom det beste alternativet og det har også vært veldig synlig frem til nå da. Her kommer i alle fall disse før- og etter bildene som lovet! Hah, er faktisk litt flau over hvordan det har sett ut akkurat her inne, men det skal også sies at vi allerede var i gang med å få alt sammen ut herifra da bildene ble tatt. Den lille bildekollasjen her er før som de fleste sikkert ser, og bildene etter den er slik det ser ut nå! Det er jo ikke noe "wow" soverom, men det ble i det minste mye bedre enn slik det var.


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 13.08.2017 Klokken: 10:32 ♥
Hverdag

NOK ET KAOS-ROT


Timene i dag har virkelig flydd fra oss, og nå sitter vi her og er ganske slitne etter en lang dag. Turen til IKEA gikk kjempe fint, litt utålmodige og travle mennesker der borte riktignok, haha, det var blant annet noen der som mente at alle foran dem i vareleveringen var amøber som måtte skjønne at andre også skulle hente ting der. Stakkars folk sier jeg bare, og litt stakkars oss som var bak dem som måtte høre all den klagingen. Neida. Joda.

Vi fikk i alle fall med oss NESTEN alt vi skulle ha, så vi sa oss fornøyd med det og kjørte hjemover. På veien hjem fikk jeg snakket med mamma og pappa som sa de kunne ha S i noen timer ekstra, hun var så blid og fornøyd uansett, så da vi kom hjem kastet vi oss rundt her i nok et kaos-rot for å få det meste i orden til vi skulle hente henne klokken syv. Åh, så utrolig fint det var å se henne igjen, og klemmene hun gir er jo de deiligste i hele verden! Nå som godjenta er i seng blir det å fortsette litt her sånn at vi blir ferdig før vi skal legge oss så alt er klart til i morgen♥

Litt lite bilder har det blitt de siste innleggene, inkludert dette, men i morgen kommer før- og etter bilder av soverommet, og må si at det er en ganske stor forandring til tross for at det ikke er sånn kjempe masse som er byttet ut/satt inn. Gleder meg i alle fall til å vise frem!


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 12.08.2017 Klokken: 22:09 ♥
Hverdag

PÅ TUR, UTEN BARN


God morgen, dere! I skrivende stund sitter vi i bilen og er på vei inn til IKEA, bare Aleksander og meg. Det er sjelden jeg spør om noen kan passe hun lille altså, men akkurat i dag tror jeg hun har det bedre hos mormoren og bestefaren sin fremfor å være med oss når vi skal handle det vi skal. Det er snakk om ganske store ting som krever en del bæring og jeg tror dessuten hun vil ha det bedre hos dem hvor hun kan få mat akkurat når hun ønsker, skift akkurat når det trengs, leke når hun vil, sove når hun vil osv.

Jeg skal ikke nekte for at det er deilig med litt "fri" innimellom heller, for det er det, og ikke minst er det koselig å kunne være med Aleksander alene også en sjelden gang, enda det bare er sånne ting som nå. Kjenner riktignok savnet etter henne enda det vare er en time siden vi sa hade til henne, men når mamma sender både bilder og snapper så skal jeg nok overleve, haha. Menmen, får legge vekk telefonen her nå og være litt sosial, hah. Prøver å få til et innlegg igjen i kveld. Håper dere får en fin dag!♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 12.08.2017 Klokken: 10:12 ♥
Hverdag

MER ENN NOK


Jeg må bare beklage for at jeg ikke har fått skrevet noe til dere siden helgen, men vi har rett og slett hatt mer enn nok å drive med her siden bryllupet. Vi gikk så mange fine gaver som skulle pakkes ut og få en plass her hjemme, og når man bor ganske lite og gammelt skal byttes ut med nytt og det på toppen av det hele blir mye papp og papir som flyter rundt, så tar det gjerne litt ekstra tid, haha, men nå er vi altså i mål. Endelig! I morgen har vi store planer om å få til en tur til IKEA, litt avhengig i om vi får låne en henger av en eller annen, er nemlig ikke bare småhandling vi skal der inne. Tenker å vise før- og etter bilde, så "avslører" ikke hva vi skal kjøpe heeeelt enda. Hvem bryr seg om det liksom, hahah, det er morsomt for meg da. Mer å blogge om, si.

Bortsett fra det har det ikke skjedd sånn alt for mye, vi har jo som sagt hatt nok å drive med bare her hjemme, men vi er jo som sagt (igjen) kommet i mål med alt nå, så i dag tok lillegull og jeg oss en trilletur bort til besteforeldrene mine hvor vi har vært i stort sett hele dag hvis man ser bort ifra en liten tur vi hadde til lekeplassen like i nærheten, S og jeg. Vi har i alle fall storkost oss og ser frem til morgendagens tur hvor vi krysser fingrene for at vi får med oss alt vi skal.


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 11.08.2017 Klokken: 21:31 ♥
Hverdag

"ALENEMAMMA" I ET DØGN


Hei dere! Må si dette har vært en annerledes helg enn hva vi er vant med, for Aleksander har nemlig vært i Kragerø med to kompiser fra lørdag formiddag og frem til i dag ettermiddag. Jeg har derfor vært "alenemamma" i litt over et døgn, og selv om vi trives aller best med å ha han her hjemme, så har vi storkost oss alene vi jentene og!

Slapp å sove alene i tillegg, for da S våknet i natt tok jeg henne bare over i sengen sammen med meg og der sov vi videre som steiner begge to, haha. Tidlig oppe var vi likevel, fikk i oss frokost og ordnet oss før vi kom oss ut i finværet. Vi endte til slutt opp hos foreldrene mine og ikke mange timene senere kom også Aleksander. Hun lille smilte som en sol da hun så pappaen sin komme ut av bilen, så han har uten tvil vært savnet av oss begge! Det føles ut som han har vært borte i flere dager, og ikke "bare" dette ene døgnet, så det er virkelig deilig å ha han hjemme igjen nå♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 23.07.2017 Klokken: 21:37 ♥
Hverdag

DET VAR DA VI INNSÅ DET


Det har vært kjempe fint vær i dag, og det været, det har mye å si. Vi er stort sett alltid ute om været er bra, og i dag var absolutt ikke et unntak og vi pakket derfor med oss alt vi trengte, satte S i vognen og begynte å trille mot byen. Aleksander har jo fri i litt over en uke til, så han var så klart med han også. Vi skulle blant annet ned for å levere et vigsel-skjema til kirken, og sjekke ut hva det var å se i byen siden vi likevel var i nærheten. Er handelens dag/nattåpent her i Sandefjord, så det var med andre ord mye salg og tilbud, ulike boder og folk, ikke minst. Vi hadde avtalt å møte besteforeldrene mine der nede før vi dro, så da ble det litt kikking og shopping sammen med de, oog en tidlig, men deilig pizzamiddag fra Peppes. Det var koselig det!

Rett etter at vi hadde fått bestilt pizza kom servitøren tilbake med tusjer og en aktivitetsbok til S, og det var da vi virkelig fikk innse hvor stor hun faktisk har blitt! At hun fikk noe å holde seg opptatt med ved bordet, akkurat sånn som de andre store barna fikk, haha! Tusjene ble riktignok stående urørt, men aktivitetsboken hun fikk hadde hun det derimot veldig morsomt med.

Veldig mette, og veldig varme bestemte vi oss for å heller ta bussen hjem fremfor å gå. Solen stekte og vi fant ut at det beste for alle tre var å komme oss fort hjem til det litt mer svale hjemmet vårt. Ser faktisk at det er kommet en fin V-skille etter kjolen min hos meg her og, og den matcher nok sikkert kjempefint til brudekjolen min i august, hah, fader altså. Snakker om bryllup, må komme meg ut i stua så vi får danset. Øvelse trengs, og tiden begynner å bli knapp!


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 20.07.2017 Klokken: 21:54 ♥
Hverdag

DE FØRSTE SKOENE


God kveld, dere♥ Lille S er allerede i seng og i drømmeland etter at hun har vært en times tid tidlig ute når det kommer til dagens lurer og var dermed kjempe trøtt allerede i fem-tiden, så her krysser vi bare fingrene for at hun sover gjennom hele natten til tross for at hun la seg litt tidligere enn vanlig.

I dag har vi i motsetning til de siste dagene fått vært ute å luftet oss litt. Vi har blant annet trillet bort til mine foreldre hvor vi satt litt før vi ble med mamma ned til byen for å finne sko til S og meg som vi skal ha til bryllupet. Nå har det seg slik at det ikke lenger er noen brudesalonger her i byen, så vi måtte bare se hva de hadde i de vanlige skobutikkene her, og der var det ikke så mye som egnet seg sammen med en brudekjole kan man vel si. Takk og lov for at vi enda har noen uker på oss sier jeg bare! Sko til S fant vi da, så de var hun så heldig at hun fikk av mamma/mormor og pappa/bestefar, og selv om de ikke er direkte "pensko" så kan hun fint bruke de til sin kjole samtidig som at hun får det behagelig, og det er viktig!

Vi var utrolig spent på hvordan hun kom til å gå med gåvognen sin med skoene da ettersom vi tenker å dekorere vognen sånn at hun faktisk kan gå selv som brudepike i august. Man kunne ikke se forskjell i det hele tatt, og hun tuslet og gikk rundt her som vanlig, blid og fornøyd - bare med sko, så det tror jeg ikke kommer til å bli noe problem i det hele tatt. Den fine lille jenta vår♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 11.07.2017 Klokken: 20:17 ♥
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
hits