hits


FORSIDEN PROFIL INSTAGRAM FAMILIE DIVERSE

Kan du lage videoer? Jeg har vurdert det, men vet samtidig fra tidligere erfaringer at å filme samt redigere videoer tar veldig mye tid, så da måtte eventuelt bloggen prioriteres vekk og det er ikke noe jeg ønsker. Tiden strekker rett og slett ikke til slik at jeg kan få til begge deler. Det hender derimot at jeg legger ut litt videosnapper på mystory da, så dere kan godt legge meg til der (simonahaug).

Hvor gammel var du da du fikk barn? Jeg var nitten år da datteren vår ble født.

Hvorfor blogger du? Det er det flere grunner til. For å nevne noe så er det fint å ha et sted å kunne dele tanker og meninger, bilder og få tilbakemeldinger, men hovedsakelig er det rett og slett fordi det er en hobby jeg trives med å ha.

Har du noen gang tjent penger via bloggen? Fikk 400kr for å skrive et innlegg for en nettside for noen år tilbake, men det er det.

Har dere noen spørsmål til neste uke?

Jeg har fått spørsmål om hvorfor verken navnet eller ansiktet til S er synlig her og i sosiale medier, og tenkte derfor å skrive et innlegg om hva vi synes er OK å dele av henne og ikke, og hvorfor.

Det finnes som sikkert alle vet, mennesker som er helt skrudde i hodet, og man aner ikke hvem som ender opp med å se og eventuelt lagrer bildene som legges ut av barna våre. Man kan si at disse galningene kan se barna tilfeldig på gata, eller på butikken, men på gata eller på butikken kan de ikke like enkelt finne frem og lagre bilder av barna når enn de måtte ønske det. Jeg har jo hørt noen skrekkhistorier, og det river i hjertet og jeg blir uvel av tanken på hva et bilde av et uskyldig barn kan bli brukt til. Veldig alvorlig og brutalt, men så er det dessverre sannheten.. Og når det kommer til datteren min som er den mest dyrebare jeg har, så er jeg langt ifra naiv. Jeg virker kanskje hysterisk, men generelt ønsker jeg heller at hun skal komme til oss eller finne frem i fotoalbumet selv når hun skal ha bilder av seg, enn at hun og alle andre bare skal kunne søke etter henne og finne alt på nettet.

 

Når det kommer til informasjon om henne har ikke engang et legebesøk for en forkjølelse blitt nevnt i hverdagsinnlegget jeg skrev den samme dagen, og når noe så ufarlig som det holdes utenfor bloggen, hadde jeg for eksempel aldri lagt ut bilde av henne i en sykehusseng med en tekst om hvorfor, eller lignende. Jeg vet at familie leser bloggen min, i alle fall mamma, bestemoren min og svigermor, men hadde det vært noe med S skulle de og alle andre som burde få vite om det fått en melding eller telefonsamtale fra oss med info. Det er ikke noe alle andre trenger å vite. Jeg kan fint skrive om at vi har vært ute å trillet tur, at hun har danset og sunget, at vi har vært ute å akt og lekt i snøen, men det blir liksom noe helt annet.

Navnet hennes vil vi bare holde for oss selv. S har et utrolig vakkert navn synes vi naturligvis, men det er ikke så vanlig i Norge, og slik vil vi at det skal fortsette å være, hehe. Det er høres kanskje teit ut, men jeg er i alle fall ærlig!

Jeg er kjempe fornøyd med valget vi har tatt med hva vi skal dele og ikke, og jeg føler uten tvil at S har et privatliv til tross for at jeg som mammaen hennes blogger om blant annet hverdagen vår. Må bare understreke at dette er hva som føles rett for oss, og at andre selvfølgelig kan være uenig og velge annet for seg og sine barn.

Noe av det første vi la merke til da vi kikket ut av vinduene i morges var frost. Masse frost, og det var derfor veldig tydelig at det i dag var kaldt og at vi heller bare burde ha en kosedag hjemme. Og sånn ble det. Lillegull har trasket rundt i nattøy i hele dag og har hentet med seg leker fra rommet sitt og ut i stuen, bablet i et sett, danset og stadig kommet bort til meg og overøst meg med de små, herlige nussene sine. Jeg derimot har fått vasket og ryddet litt og kost og lekt masse med lille prinsessa mi.

 

Heisann dere! Jeg stikker egentlig bare fort innom for å informere om at jeg starter opp med ukens spørsmål allerede i morgen! Jeg har allerede fått inn noen spørsmål både på Instagram og Snapchat (begge stedene er brukernavnet mitt simonahaug), så hvis det er noe dere lurer på er det bare å enten finne meg på snap og/eller insta, eller rett og slett bare legge igjen en kommentar her.

Så har dere noen spørsmål til denne ukens «ukens spørsmål»?

Først og fremst vil jeg bare si velkommen til min helt nye blogg! Jeg har aldri vært noe spesielt flink til å skrive disse første innleggene, men tenker i alle fall å forklare litt hvorfor jeg nå har byttet blogg/bloggnavn.

For de av dere som aldri har sett meg før så blogget jeg tidligere på "mammatils", og ut ifra navnet så kan man vel kanskje fort tenke seg at dette var en blogg som handlet mer om datteren min enn meg selv. Det er i alle fall det jeg har fått inntrykk av etter å ha fått flere kommentarer fra småsure lesere som etterlyser tekst og bilder av henne. Jeg skrev om hverdagen min som mamma til S, men i motsetning til mange andre "mammabloggere" var det ikke ofte det ble skrevet eller delt bilder som visse lesere forventet. Og ja, det er helt tullete at det fåtallet mennesker skal ha så mye å si, men så mye som jeg irriterer meg over clickbaits og annet tull hos andre ville jeg ikke sitte med følelsen av å lure noen av leserne mine selv, til tross for at det aldri var meningen fra starten av.

Jeg kommer fremdeles til å skrive mye om hverdagen min, familien min og det å være ung mamma, men jeg kommer også til å dele litt mer tanker og meninger, foto, reiser og turer og litt diverse annet i tillegg. Dette blir mitt aller siste bloggbytte før jeg eventuelt kaster inn håndkleet, så jeg krysser fingrene for at noen av dere ønsker å følge meg og bloggen min videre.

  •  
  •  

Det ble en litt sen oppdatering i dag, men tenker at det heller er bedre sent enn aldri.

Jeg har funnet ut at det er om søndagene ting skjer, og denne søndagen ble intet unntak, for vi har nemlig hatt en såkalt harrytur til Sverige og nordby senteret i dag. Vi dro hovedsakelig for å handle mat, men som alltid endte vi opp med en del ekstra også, det slår jo aldri feil, og mye av dette ekstra havnet oppi min lille veske, haha! Vi hadde kun med oss trilla til S denne gangen, så jeg tenkte å være litt lur da vettu å bare putte oppi det mest nødvendige i veska mi for å slippe den store stellebagen, men på vei tilbake til bilen må jeg si jeg var nervøs for at alle sømmene skulle revne altså. Det var smokker og flasker, små oster, juicebokser, smoothie, fiskekake, bamse og alt mulig rart oppi der.

Det ble en bra tur da, og vi fikk fylt opp både kjøleskap og fryser når vi kom hjem, så det var utrolig deilig. Skulle virkelig ønske at jeg hadde litt bilder å vise frem, men dessverre var det kameraet mitt som endte opp i bunnen av min overfylte veske, og å dra alt sammen ut fristet virkelig ikke!

Dagene bare forsvinner fra meg og nå er det altså fredag, snart lørdag faktisk, og vi har dermed masse familietid, kos og en tur til Sverige å se frem til. 

Akkurat nå sitter jeg her i sengen med vått hår og klarer ikke helt å bestemme meg for om det lukter dritt eller kjemikalier, så jeg har med andre ord farget håret igjen. Denne gangen ble det fra mørk lilla ish til ganske nøyaktig min originale hårfarge, og det var ingen kort prosess må du tru! Haha, neida, kunne da vært mye verre, men har i alle fall avfarget det og deretter farget det på nytt, og tror faktisk at resultatet kommer til å bli veldig bra i tørr tilstand og. Gleden er uansett stor, for jeg ble liksom aldri helt komfortabel med den lilla/rød-fargen, så det skal bli deilig å komme tilbake til det som er mer meg.

Kommer til å vise bilder av hvordan det ble en av de neste dagene, men nå ville jeg bare en kjapp tur innom her for å ønske dere en god helg! Også blogges vi, som man alltid sluttet innleggene med "før i tiden".

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017
Simona, 20år, mammatils

Simona, 20år, mammatils

21, Sandefjord

Mitt navn er Simona, er 20år og kommer fra Sandefjord. Gift med Aleksander og sammen har vi en datter som er født i 2016.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker