FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM + ADD MEG


Tanker/meninger

VIL FORHOLDET VARE LIVET UT?


Denne uken møtte vi presten som skal vie oss neste lørdag. En veldig koselig mann som fortalte oss hvordan dagen noenlunde kom til å bli, hva vi skulle, hva andre skulle, øvde med oss og avsluttet med at han ville høre litt om oss. Hvor lenge vi har vært sammen, det at vi har barn, hva vi driver med til vanlig og alderen vår var det som blant annet ble et tema.

For vi er tross alt ikke mer enn tjue og tjueen år, og for mange er det å inngå et ekteskap i denne alderen helt uaktuelt, og med det høye antallet skilsmisser nå i dag spurte han om hvorfor akkurat vårt ekteskap kom til å holde livet ut. Spørsmålet kom litt uventet enda det er såpass relevant at det burde vært i tankene mine at det kom til å komme. Ettersom det kom litt brått ble ikke formuleringen min til presten helt slik som ønsket, men han sa i alle fall at det var et fint utgangspunkt og at han trodde vi kom til å klare å holde sammen. Det tror vi også.

Jeg husker bare da vi forlovet oss for litt over to år siden, at det kom inn flere anonyme kommentarer der det stod at det var veldig dumt fordi det kunne bli slutt når som helst. Jeg tok meg aldri tid til å svare dem den gangen, men hvorfor er vi egentlig så sikre på at forholdet vårt vil vare livet ut?

Vi fant tonen med en gang vi ble kjent med hverandre og har siden dag én støttet og vært der for hverandre. Vi har snakket sammen og vært ærlige med hverandre om absolutt alt, uansett hva det har måttet være og vi har vært igjennom ting som kanskje ikke alle andre par hadde kommet seg like godt ut av som det vi har klart. Vi har våre diskusjoner vi og som alle andre, men vi finner alltid fort ut av det og vi legger oss aldri som uvenner. Jeg føler meg så trygg, elsket og tatt vare på hos Aleksander, og det er ingen andre her i verden jeg heller ville giftet meg med og tilbrakt resten av mitt liv sammen med enn akkurat han.

Bilde er fra sommeren 2014


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 28.07.2017 Klokken: 21:30 ♥
Hverdag

"ALENEMAMMA" I ET DØGN


Hei dere! Må si dette har vært en annerledes helg enn hva vi er vant med, for Aleksander har nemlig vært i Kragerø med to kompiser fra lørdag formiddag og frem til i dag ettermiddag. Jeg har derfor vært "alenemamma" i litt over et døgn, og selv om vi trives aller best med å ha han her hjemme, så har vi storkost oss alene vi jentene og!

Slapp å sove alene i tillegg, for da S våknet i natt tok jeg henne bare over i sengen sammen med meg og der sov vi videre som steiner begge to, haha. Tidlig oppe var vi likevel, fikk i oss frokost og ordnet oss før vi kom oss ut i finværet. Vi endte til slutt opp hos foreldrene mine og ikke mange timene senere kom også Aleksander. Hun lille smilte som en sol da hun så pappaen sin komme ut av bilen, så han har uten tvil vært savnet av oss begge! Det føles ut som han har vært borte i flere dager, og ikke "bare" dette ene døgnet, så det er virkelig deilig å ha han hjemme igjen nå♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 23.07.2017 Klokken: 21:37 ♥
Hverdag

DET VAR DA VI INNSÅ DET


Det har vært kjempe fint vær i dag, og det været, det har mye å si. Vi er stort sett alltid ute om været er bra, og i dag var absolutt ikke et unntak og vi pakket derfor med oss alt vi trengte, satte S i vognen og begynte å trille mot byen. Aleksander har jo fri i litt over en uke til, så han var så klart med han også. Vi skulle blant annet ned for å levere et vigsel-skjema til kirken, og sjekke ut hva det var å se i byen siden vi likevel var i nærheten. Er handelens dag/nattåpent her i Sandefjord, så det var med andre ord mye salg og tilbud, ulike boder og folk, ikke minst. Vi hadde avtalt å møte besteforeldrene mine der nede før vi dro, så da ble det litt kikking og shopping sammen med de, oog en tidlig, men deilig pizzamiddag fra Peppes. Det var koselig det!

Rett etter at vi hadde fått bestilt pizza kom servitøren tilbake med tusjer og en aktivitetsbok til S, og det var da vi virkelig fikk innse hvor stor hun faktisk har blitt! At hun fikk noe å holde seg opptatt med ved bordet, akkurat sånn som de andre store barna fikk, haha! Tusjene ble riktignok stående urørt, men aktivitetsboken hun fikk hadde hun det derimot veldig morsomt med.

Veldig mette, og veldig varme bestemte vi oss for å heller ta bussen hjem fremfor å gå. Solen stekte og vi fant ut at det beste for alle tre var å komme oss fort hjem til det litt mer svale hjemmet vårt. Ser faktisk at det er kommet en fin V-skille etter kjolen min hos meg her og, og den matcher nok sikkert kjempefint til brudekjolen min i august, hah, fader altså. Snakker om bryllup, må komme meg ut i stua så vi får danset. Øvelse trengs, og tiden begynner å bli knapp!


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 20.07.2017 Klokken: 21:54 ♥
Familie

10 MÅNEDER


I dag er det hele ti måneder siden vi fikk se og holde vår lille, vakre datter for aller første gang. Det føles nesten ut som det bare er noen uker siden vi kom hjem fra sykehuset med vår bittelille baby med sine 49cm, og nå er den bittelille babyen blitt ti måneder. Tiden flyr, det er i alle fall sikkert! Allerede fra dag én har hun gitt oss så mye og vi er så heldig som har akkurat henne som vår datter. Hun er så utrolig vakker, smart, morsom og snill, hun har det fineste smilet og den fineste latteren og vi elsker henne til evigheten og tilbake, evig mange ganger, hehe - vi elsker henne med andre ord veldig høyt, og hun er absolutt alt for oss!♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 19.07.2017 Klokken: 20:53 ♥
Hverdag

DE FØRSTE SKOENE


God kveld, dere♥ Lille S er allerede i seng og i drømmeland etter at hun har vært en times tid tidlig ute når det kommer til dagens lurer og var dermed kjempe trøtt allerede i fem-tiden, så her krysser vi bare fingrene for at hun sover gjennom hele natten til tross for at hun la seg litt tidligere enn vanlig.

I dag har vi i motsetning til de siste dagene fått vært ute å luftet oss litt. Vi har blant annet trillet bort til mine foreldre hvor vi satt litt før vi ble med mamma ned til byen for å finne sko til S og meg som vi skal ha til bryllupet. Nå har det seg slik at det ikke lenger er noen brudesalonger her i byen, så vi måtte bare se hva de hadde i de vanlige skobutikkene her, og der var det ikke så mye som egnet seg sammen med en brudekjole kan man vel si. Takk og lov for at vi enda har noen uker på oss sier jeg bare! Sko til S fant vi da, så de var hun så heldig at hun fikk av mamma/mormor og pappa/bestefar, og selv om de ikke er direkte "pensko" så kan hun fint bruke de til sin kjole samtidig som at hun får det behagelig, og det er viktig!

Vi var utrolig spent på hvordan hun kom til å gå med gåvognen sin med skoene da ettersom vi tenker å dekorere vognen sånn at hun faktisk kan gå selv som brudepike i august. Man kunne ikke se forskjell i det hele tatt, og hun tuslet og gikk rundt her som vanlig, blid og fornøyd - bare med sko, så det tror jeg ikke kommer til å bli noe problem i det hele tatt. Den fine lille jenta vår♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 11.07.2017 Klokken: 20:17 ♥
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
hits