FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM + ADD MEG


Bryllup

BILDER FRA BRYLLUPET---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 15.08.2017 Klokken: 13:41 ♥
Hverdag

SOVEROMMET FØR OG ETTER


Jeg tør ikke garantere at bloggingen blir like "bra" som den har vært de siste dagene eller at bildene skal bli de beste, men jeg må si jeg er fornøyd med å ha fått blogget såpass mye som jeg har gjort. Det er i alle fall en forbedring og et skritt i riktig retning.

---

I natt har vi sovet som steiner begge to! Om det er soverommet som føles mer som et soverom eller om det er fordi vi rett og slett var veldig slitne etter en lang dag med mye bæring, rydding og vasking, det er jeg faktisk litt usikker på. Sistnevnte gir jo mest mening, men har man hatt et rom som ikke ser ut i måneskinn skal jeg love dere at det har en del å si det også. Vi har som sagt ikke allverdens med plass her vi bor nå og har verken bod eller loft å oppbevare ting på, så da ble vårt soverom det beste alternativet og det har også vært veldig synlig frem til nå da. Her kommer i alle fall disse før- og etter bildene som lovet! Hah, er faktisk litt flau over hvordan det har sett ut akkurat her inne, men det skal også sies at vi allerede var i gang med å få alt sammen ut herifra da bildene ble tatt. Den lille bildekollasjen her er før som de fleste sikkert ser, og bildene etter den er slik det ser ut nå! Det er jo ikke noe "wow" soverom, men det ble i det minste mye bedre enn slik det var.


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 13.08.2017 Klokken: 10:32 ♥
Hverdag

NOK ET KAOS-ROT


Timene i dag har virkelig flydd fra oss, og nå sitter vi her og er ganske slitne etter en lang dag. Turen til IKEA gikk kjempe fint, litt utålmodige og travle mennesker der borte riktignok, haha, det var blant annet noen der som mente at alle foran dem i vareleveringen var amøber som måtte skjønne at andre også skulle hente ting der. Stakkars folk sier jeg bare, og litt stakkars oss som var bak dem som måtte høre all den klagingen. Neida. Joda.

Vi fikk i alle fall med oss NESTEN alt vi skulle ha, så vi sa oss fornøyd med det og kjørte hjemover. På veien hjem fikk jeg snakket med mamma og pappa som sa de kunne ha S i noen timer ekstra, hun var så blid og fornøyd uansett, så da vi kom hjem kastet vi oss rundt her i nok et kaos-rot for å få det meste i orden til vi skulle hente henne klokken syv. Åh, så utrolig fint det var å se henne igjen, og klemmene hun gir er jo de deiligste i hele verden! Nå som godjenta er i seng blir det å fortsette litt her sånn at vi blir ferdig før vi skal legge oss så alt er klart til i morgen♥

Litt lite bilder har det blitt de siste innleggene, inkludert dette, men i morgen kommer før- og etter bilder av soverommet, og må si at det er en ganske stor forandring til tross for at det ikke er sånn kjempe masse som er byttet ut/satt inn. Gleder meg i alle fall til å vise frem!


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 12.08.2017 Klokken: 22:09 ♥
Hverdag

PÅ TUR, UTEN BARN


God morgen, dere! I skrivende stund sitter vi i bilen og er på vei inn til IKEA, bare Aleksander og meg. Det er sjelden jeg spør om noen kan passe hun lille altså, men akkurat i dag tror jeg hun har det bedre hos mormoren og bestefaren sin fremfor å være med oss når vi skal handle det vi skal. Det er snakk om ganske store ting som krever en del bæring og jeg tror dessuten hun vil ha det bedre hos dem hvor hun kan få mat akkurat når hun ønsker, skift akkurat når det trengs, leke når hun vil, sove når hun vil osv.

Jeg skal ikke nekte for at det er deilig med litt "fri" innimellom heller, for det er det, og ikke minst er det koselig å kunne være med Aleksander alene også en sjelden gang, enda det bare er sånne ting som nå. Kjenner riktignok savnet etter henne enda det vare er en time siden vi sa hade til henne, men når mamma sender både bilder og snapper så skal jeg nok overleve, haha. Menmen, får legge vekk telefonen her nå og være litt sosial, hah. Prøver å få til et innlegg igjen i kveld. Håper dere får en fin dag!♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 12.08.2017 Klokken: 10:12 ♥
Hverdag

MER ENN NOK


Jeg må bare beklage for at jeg ikke har fått skrevet noe til dere siden helgen, men vi har rett og slett hatt mer enn nok å drive med her siden bryllupet. Vi gikk så mange fine gaver som skulle pakkes ut og få en plass her hjemme, og når man bor ganske lite og gammelt skal byttes ut med nytt og det på toppen av det hele blir mye papp og papir som flyter rundt, så tar det gjerne litt ekstra tid, haha, men nå er vi altså i mål. Endelig! I morgen har vi store planer om å få til en tur til IKEA, litt avhengig i om vi får låne en henger av en eller annen, er nemlig ikke bare småhandling vi skal der inne. Tenker å vise før- og etter bilde, så "avslører" ikke hva vi skal kjøpe heeeelt enda. Hvem bryr seg om det liksom, hahah, det er morsomt for meg da. Mer å blogge om, si.

Bortsett fra det har det ikke skjedd sånn alt for mye, vi har jo som sagt hatt nok å drive med bare her hjemme, men vi er jo som sagt (igjen) kommet i mål med alt nå, så i dag tok lillegull og jeg oss en trilletur bort til besteforeldrene mine hvor vi har vært i stort sett hele dag hvis man ser bort ifra en liten tur vi hadde til lekeplassen like i nærheten, S og jeg. Vi har i alle fall storkost oss og ser frem til morgendagens tur hvor vi krysser fingrene for at vi får med oss alt vi skal.


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 11.08.2017 Klokken: 21:31 ♥
Bryllup

ET HELT PERFEKT BRYLLUP


Det blir en ganske sen oppdatering i dag, men som de fleste sikkert har fått med seg giftet vi oss i går (lørdag, siden klokken er over tolv) og vi var naturligvis veldig opptatt hele dagen og kvelden, og har vært slitne samt hatt en del å drive med nå i dag med blant annet få orden i alle gavene vi fikk. Jeg drakk ikke noe som helst som inneholdt alkohol i går, nettopp fordi jeg ikke liker- eller vil drikke, men tror likevel jeg var den som endte opp dårligst i formen av alle akkurat i dag, haha. Jeg var jo så nervøs døgnet før bryllupet og sov ikke mer enn kanskje litt over to timer natt til den store dagen, så var nok en liten kombinasjon av nervøsitet, spenning og litt søvnmangel som ga den voldsomme hodepinen som igjen resulterte til litt kvalme, men nok om det!

Vi kunne ikke drømt om noe bedre bryllup, dagen var helt fantastisk og vi kan vel tørre å si at bryllupet ble helt perfekt! Jeg var som sagt veldig nervøs og følte meg altså så dårlig til tider på grunn av det at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, men sånn cirka halvveis opp kirkegulvet ga mye seg og det gikk mye bedre, heldigvis. Morsomt er det i ettertid at de tingene jeg var mest nervøs over, er de tingene jeg ser på som noe av det beste med dagen akkurat nå, haha. Det er som de sa oppe i frisørsalongen, jeg var nervøs da, men når ting virkelig var i gang ville man bare at tiden skulle stoppe opp litt fordi timene kom til å fly så fort.

Etter flere timer hos frisøren hentet pappa forloveren min og meg, og kirken stod for tur. Idet bilen stoppet og vi skulle ut kjente jeg tårene presse på allerede, haha, og det ble ikke akkurat noe bedre da dørene åpnet seg og jeg fikk se min kjekke, kommende mann så fin som han var akkurat den dagen (han er jo fin ellers og, men dere skjønner hva jeg mener). Vielsen ble så utrolig fin da det var leid inn en til å spille trompet med organisten, og en dame med en fantastisk flott stemme som sang "from this moment" og en sang besteforeldrene mine hadde avtalt med henne at hun skulle synge. Utrolig fint ble det i alle fall! Fotograferingen gikk fint, ikke sol, men ikke regn som med andre ord er midt i blinken, så det blir spennende å se hvordan de ble. Så kom vi oss til lokalet hvor vi det var masse deilig mat og kaker, fin musikk, fine mennesker, taler og dans. Vår dans har vi fått så utrolig mange fine tilbakemeldinger på, vi imponerte visst flere og det var nok ingen som hadde forventet at vi skulle danse slik vi gjorde. Moro var det!

Stefaren til Aleksander filmet en del fra bryllupet, så skal redigere og sette sammen litt klipp en av de neste dagene, så det skal virkelig bli en koselig jobb. Ville vel heeelst startet i dag, men det er allerede alt for sent, så nå er det sengen som står for tur her! Jeg klarte bare ikke vente å fortelle om dagen, men har dessverre ikke allverdens bilder å dele akkurat nå, men det kommer!

Natta, sov godt!♥


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 07.08.2017 Klokken: 00:42 ♥
Bryllup

SNIKTITT: LOKALET


Du vet den følelsen man har i magen når man gruer seg sånn helt ekstremt til noe? Den følelsen kommer og går hos meg konstant nå! Jeg gruer meg jo ikke egentlig, men jeg er som sikkert sagt hundre ganger før veldig, veldig nervøs.

I dag har vi vært borte i lokalet for å dekke border og ordne litt, og det blir så fint! Tenkte å vise noen få bilder av hvordan det ser ut nå, selv om det fremdeles er litt som gjenstår som vi skal få unna i morgen. Bildene ble ikke de beste ettersom mye av det naturlige lyset forsvant da mørke skyer og drittvær kom, men har prøvd å fikse litt med redigering. Og for ordens skyld så har Aleksander sagt at det er OK med rosa, så vi har bare kjørt på.


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 03.08.2017 Klokken: 20:00 ♥
Bryllup

RETT RUNDT HJØRNET


Dagen vi har hatt nedtelling til i over et år nå er plutselig rett rundt hjørnet, til lørdag, for å være helt nøyaktig. Jeg gleder meg selvfølgelig kjempe masse, men er samtidig så nervøs og redd for å dumme meg ut i noen visse situasjoner gjennom den dagen at jeg faktisk blir litt uvel så fort det i det hele tatt er snakk om bryllupet. Jeg prøver å trøste meg med at alt sannsynligvis kommer til å gå smertefritt og at det bare er hodet mitt som tenker det verste, meeen det er ikke alltid det hjelper, haha. Regner ikke med at det er unormalt å være nervøs på en slik dag for å si det sånn!


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 02.08.2017 Klokken: 14:56 ♥
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
hits