FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM + ADD MEG


Tanker/meninger

VIL FORHOLDET VARE LIVET UT?


Denne uken møtte vi presten som skal vie oss neste lørdag. En veldig koselig mann som fortalte oss hvordan dagen noenlunde kom til å bli, hva vi skulle, hva andre skulle, øvde med oss og avsluttet med at han ville høre litt om oss. Hvor lenge vi har vært sammen, det at vi har barn, hva vi driver med til vanlig og alderen vår var det som blant annet ble et tema.

For vi er tross alt ikke mer enn tjue og tjueen år, og for mange er det å inngå et ekteskap i denne alderen helt uaktuelt, og med det høye antallet skilsmisser nå i dag spurte han om hvorfor akkurat vårt ekteskap kom til å holde livet ut. Spørsmålet kom litt uventet enda det er såpass relevant at det burde vært i tankene mine at det kom til å komme. Ettersom det kom litt brått ble ikke formuleringen min til presten helt slik som ønsket, men han sa i alle fall at det var et fint utgangspunkt og at han trodde vi kom til å klare å holde sammen. Det tror vi også.

Jeg husker bare da vi forlovet oss for litt over to år siden, at det kom inn flere anonyme kommentarer der det stod at det var veldig dumt fordi det kunne bli slutt når som helst. Jeg tok meg aldri tid til å svare dem den gangen, men hvorfor er vi egentlig så sikre på at forholdet vårt vil vare livet ut?

Vi fant tonen med en gang vi ble kjent med hverandre og har siden dag én støttet og vært der for hverandre. Vi har snakket sammen og vært ærlige med hverandre om absolutt alt, uansett hva det har måttet være og vi har vært igjennom ting som kanskje ikke alle andre par hadde kommet seg like godt ut av som det vi har klart. Vi har våre diskusjoner vi og som alle andre, men vi finner alltid fort ut av det og vi legger oss aldri som uvenner. Jeg føler meg så trygg, elsket og tatt vare på hos Aleksander, og det er ingen andre her i verden jeg heller ville giftet meg med og tilbrakt resten av mitt liv sammen med enn akkurat han.

Bilde er fra sommeren 2014


---
GJERNE FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, SØK ETTER MAMMATILS ELLER KLIKK HER
  • Skrevet: 28.07.2017 Klokken: 21:30 ♥
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
hits